13. Tanıtım Günleri için Cumhuriyet Meydanındaydık!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) her yıl düzenlediği ve geleneksel hâle gelen Üniversite Tanıtım Günü etkinliğinin 13.’sü,  05.05.2018 tarihinde Samsun Cumhuriyet meydanında gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında uluslararası öğrencilerin sergilediği geleneksel dans gösterileri, okudukları şiirler ve seslendirdikleri şarkılar, Samsunluların yoğun ilgisine mazhar olarak büyük beğeni topladı. Fakülte ve meslek yüksekokulları tarafından açılan ve akademik ve idari personel ile öğrencilerin de görev aldığı stantlar ise iki gün boyunca bölümler hakkında bilgi almak isteyenlerin uğrak yeri oldu. Bazı fakülte ve bölümlerin stantlarında eğitim-öğretim süreçlerinde kazandırılan bilgi ve beceriler uygulamalı olarak da katılımcılara gösterildi.
Etkinlik alanına kurulan tanıtım stantımız, etkinliğe gelen öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Tanıtım stantımızı da gezen öğrenciler, özellikle yüksekokul standımızda bulunan 3D yazıcıdan çıkarılan ürünler ile yakından ilgilendi ve 3D yazıcı hakkında merak ettikleri tüm sorulara etkinlikte görevli hocalarımız tarafından cevap bulma şansı yakaladı.
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından 11.si düzenlenen “Uluslararası Öğrenci Buluşması” ve OMÜ’nün 13.sünü düzenlediği “OMÜ Tanıtım Günleri” Samsun halkının yoğun katılımı ile muhteşem etkinliklerle son buldu.