Biyomedikal programı öğrencilerinden AYSAM ORTOPEDİ' ye teknik gezi

Biyomedikal Cihaz Teknolojisi programı öğrencilerimiz, AYSAM ORTOPEDİ' nin Samsun organize sanayi sitesinde bulunan fabrikasına teknik gezi düzenledi. Öğrencilerin geniş katılımının sağlandığı gezide, fabrika ve işleyişi hakkında genel bilgiler aktaran işletme sahibi ve aynı zamanda MEDİKÜM yönetim kurulu başkanı Dr. Ahmet Aydemir öğrencilere işletmeyi gezdirmekten dolayı büyük keyf aldığını belirterek "daha çok çalışıp hep birlikte ülkemizi daha iyi noktalara getirebiliriz, bunun için okulda aldığınız teorinin yanında fabrikalardanda faydalanmalısınız ve bilgilerinizi pratiğe aktarmalısınız" şeklinde konuştu. Tekniz gezi, fabrikadaki cihazların incelenmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.