Rektörlerden Yüksekokulumuza ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Sait BİLGİÇ ve Gazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. İbrahim USLAN, 15 Ekim 2016 Cumartesi günü Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Rektörlere, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Mehmet KURAN, Üniversite-Sanayi İşbirliği ve Geliştirme Merkez Müdürü (ÜSİGEM) Prof.Dr. Ömer ANDAÇ, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Kemal YILDIZLI, Müdür Yardımcılarımız Yrd.Doç.Dr. Engin ÖZBAŞ ve Öğr.Gör. Yücel Yaşar BÜYÜKLÜ ile Yüksekokul Sekreterimiz Hüseyin PAZARLI, SAMPA Otomotiv Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Didem DEMİRTAŞ, Ar-Ge Mühendisi Tuğba KAYALARLI eşlik etti. Yüksekokul Müdürlüğümüzde, mevcut Üniversite-Sanayi İşbirliklerine örnek SAN-TEZ ve TÜBİTAK-TEYDEB projeleri ile yeni işbirliği potansiyelleri tartışıldı. Ardından Heyet, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Kemal YILDIZLI’nın yürütücülüğünü yaptığı 0754.STZ.2014 Kodlu SAN-TEZ projesi kapsamında proje ortağı SAMPA Otomotiv A.Ş Üretim Tesislerini gezerek, İşletmenin Ar-Ge Merkezi Laboratuvarlarında incelemelerde bulundu.