Tekkeköy Belediye Başkanından okulumuza ziyaret

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR, okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzu gezen ve laboratuarlar hakkında bilgi alan TOGAR, "Türkiye'de OSB (Organize Sanayi Bölgesi) içerisindeki 8 okuldan birisi olarak 7 teknik alanda eğitim veren OMÜ Yeşilyurt Demir Çelik MYO, organize sanayi içerisinde olmanın birçok avantajını yaşıyor. Burada eğitim gören öğrenciler hem stajlarını buradaki köklü firmalarda yapma fırasatı buluyorlar hemde mezun olan her öğrencimiz hemen iş sahibi oluyor. Yani öğrencilerimiz buradan alanında uzman, aranan, yetişmiş kalifiye eleman durumunda mezun olarak iş hayatına hemen başlayabiliyor. Aynı zamanda sanayicimiz personel ihtiyacını da böylelikle karşılamış oluyor" şeklinde konuştu.