Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi verildi

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik, öğrencilleriimizin Samsun’a ve üniversite yaşamına uyum sürecine yardımcı olmak, ortaöğretimden yükseköğretim programlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmaları, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetleri açısından sorun yaşamamaları ve üniversite kaynaklarını tanımalarına yardımcı olacak içerikte, geniş kapsamlı bir uyum programı yapılmıştır. Programa, meslekyüksekokul sekreterimiz, müdür yardımcısı ve bölüm danışman hocaları katılmıştır. Sunumunu Öğr. Gör. Ahmet BÖĞREK' in gerçekleştirdiği uyum programı ile öğrencilerimiz hem Üniversite hayatına hem Samsun' a dair merak ettikleri konularda bilgilendirilmiştir. Program, soru-cevap faslının ardından sona ermiştir.