Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine !

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Yüksekokulumuz bölüm ve programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize yönelik 18 Eylül 2017 Pazartesi günü Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Saat 09:00' da, aşağıda belirtilen program dahilinde oryantasyon faaliyeti düzenlenecektir.

Programın amacı, öğrencilerin ortaöğretimden yükseköğretim programlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarına yardımcı olmak, akademik birim yöneticilerini ve öğretim üyelerini tanımalarını sağlamak, üniversitemizin başarılı öğrenciye sunduğu olanakları anlatarak öğrencileri çalışmaya yönlendirmek, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için neler yapmaları gerektiğini ifade etmek ve öğrenci bilgi yönetim sisteminin kullanım becerisi kazandırmaktır.

Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran bütün öğrencilerin aşağıda ilan edilen planlama doğrultusunda uyum programlarına katılmaları zorunludur.

Uyum Programı ve Konuları
Açılış