2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Author: | Date: May 26, 2017

Meslek YüksekOkulumuz 2016-2017 öğretim yılı sonunda 6. mezunlarını verdi.
Okulun bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Ondokuz Mayıs Üniversitesi Baş Danışmanı Profesör Doktor Mehmet Ali CENGİZ Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği yönetim kurulu üyesi Ahmet Alp DOĞRU Samsun Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN Yeşilyurt Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa YEŞİLYURT Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Doç. Dr. Kemal YILDIZLI öğretim görevlileri öğrenci yakınları ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde dereceye giren ilk üç öğrenci sırasıyla Orhan BÜYÜKDERE (Otomotiv Teknolojisi Programı) Batuhan GEMİCİOĞLU (Elektronik Teknolojisi Programı) ve Suat Rasim CÖMERT (Elektrik Programı) olarak açıklandı. Öğrenciler adına konuşma yapan Yüksekokul 1.’si Orhan BÜYÜKDERE; “almış olduğumuz bilgi ve birikim bizi gelecek yıllara ayağı yere sağlam olarak basan güçlü bireyler yapacaktır” dedi. Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Kemal YILDIZLI yapmış olduğu konuşmada ise; “Biliniz ki mezuniyet bir başlangıç basamağıdır. İş hayatının sunacağı fırsatları değerlendirin. Görev aldığınızda iş disiplini kazanmaya çalışın. Öğrenmeye açık olun. Kendi kariyer basamaklarınızı oluşturmak için plan yapın. Sizlerin okulumuzu ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancımız tamdır.” mesajını verdi.
Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Mezuniyet töreni kep atma merasiminin ardından son buldu.