12. Tanıtım günlerindeydik!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) her yıl düzenlediği ve geleneksel hâle gelen Üniversite Tanıtım Günü etkinliğinin 12.’si,  05.05.2017 tarihinde OMÜ Yaşam Merkezi’nin önündeki açık alanda gerçekleştirildi.

OMÜ'nün tüm fakülte, yüksekokul ve enstitülerinin stant açarak Samsun ve ilçelerinden gelen lise öğrencilerine bölümlerini tanıttıkları, öğrencilerden gelen soruları cevapladıkları ve öğrencilerin tüm bölümleri yakından tanıyarak sınavda doğru tercih yapmalarının amaçlandığı 12. Üniversite Tanıtım Günü, aynı zamanda eğlencenin de bol olduğu içeriğiyle dikkat çekti.

Açık alanda kurulan tanıtım stantımız, etkinliğe gelen liseli öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Rehber öğretmenleriyle birlikte tanıtım stantımızı da gezen öğrenciler, özellikle yüksekokul standımızda bulunan 3D yazıcıdan çıkarılan ürünler ile yakından ilgilendi ve 3D yazıcı hakkında merak ettikleri tüm sorulara etkinlikte görevli hocalarımız tarafından cevap bulma şansı yakaladı.