MEDİSAN firmasından Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Programı Öğrencilerine konferans düzenlendi

Yazar: | Tarih: 25 Şubat 2018

1973 yılından bu yana tıbbi cihazlar ve sağlık ekipmanları konusunda imalat gerçekleştiren MEDİSAN HASTANE MALZEMELERİ İMALAT İHR. SAN. TİC. AN. ŞİR. şirket kurucusu ve ortağı Sayın MUSTAFA BAYRAM tarafından okulumuz konferans salonunda Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Programı Öğrencilerine konferans düzenlendi. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında çeşitli seminer ve kurslara katılmış uluslararası fuarlarda bulunmuş olan Mustafa BAYRAM konferansta 44 yıllık tecrubesi ve ürettiği 85 farklı ürün hakkında öğrencilerimize bilgi sundu. Soru-cevap kısmında öğrencilerin sorularınıda cevaplayan BAYRAM öğrenciler ile buluşmadan aldığı hazzı anlatamayacağını geleceğimiz olan gençlere daha iyi hizmet edebilmeyi amaçladığını ve bu amaçla gençlerinde firmayı gezerek bilgi sahibi olmalarını istedi. Etkinlik toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu..