İş Yeri Eğitimi Hakkında Önemli Bilgilendirme !

Yazar: | Tarih: 8 Haziran 2018

Değerli Öğrenciler;

7033 sayılı kanun kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi itibariyle Meslek Yüksekokulumuz’da İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması Programı başlayacaktır. GANO (Genel Ağırlıklı Not Ortalaması) 2 50 ve üstünde olan tüm öğrencilerimiz İş Yeri Eğitimine katılarak mezuniyet sonrası istihdam edilme hususunda ciddi bir avantaj yakalayacaktır.

  1. Endüstriyel Kalıpçılık Kimya Teknolojisi ve Otomotiv Teknolojisi programlarında 3. Yarıyıl’da Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Gıda Teknolojisi programlarında ise 4. Yarıyıl’da uygulanacak olan bu eğitime katılabilmek için gerekli evraklar meslek yüksekokulumuzun web sayfasının (http://www.yesilyurtmyo.omu.edu.tr) sağ tarafında yer alan “Önemli Bağlantılar” menüsündeki “İŞ YERİ EĞİTİMİ” sekmesinde yer almaktadır. Tüm programlarda İş Yeri Eğitiminden sorumlu olacak Yönderler belirlenene kadar bu eğitim ile ilgili soru ve taleplerin Bölüm Başkanlarına iletilmesi ve bu eğitim ile ilgili yapılacak olan yeni duyurulardan haberdar olunabilmesi için okulumuz web sayfasının sık sık ziyaret edilmesi gerekmektedir.
  2. İş Yeri Eğitimi’ne katılacak öğrencilerimiz yukarda belirtilen İş Yeri Eğitimi sekmesini tıklayarak gerekli olan tüm başvuru ve eğitim formlarına ulaşabilirler. Başvuru işlemleriniz için gerekli olan dökümanların isimleri aşağıda verilmiştir. Bu dökümanları Temmuz ayının ilk haftasına kadar Bölüm Başkanlarına iletmeniz gerekmektedir.

    BAŞVURU İÇİN GEREKENLER1. İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması Öğrenci Başvuru Formu (EK-8).doc– (2 Adet)

  3. Detaylı Transkript (Öğrenci İşleri Birimi tarafından onaylanmış – 1 Adet)
  4. Nüfus Kimliği Fotokopisi (1 adet)
  5. Sağlık Provizyon Belgesi (E-Devlet sisteminin SGK Bölümünde SPAS Müstehaklık Sorgulama – 1 Adet)