Okulumuz Uluslararası Kimya Sanayi Fuarında !

Yazar: yesilyurtmyo | Tarih: 9 Kasım 2018

Türk kimya sektörünün gelişmesini sağlayacak fikirleri ortaya çıkarmak amacıyla kısa adı TURKCHEM olan Uluslararası Kimya Sanayi Fuarı bu yıl 8-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleştirildi.

İki yılda bir düzenlenen fuarda, bu yıl 20 ülkeden 300 doğrudan katılımcı ve 1.000’in üzerinde firma ve firma temsilciliğinin yanısıra katılımcılardan biri de meslek yüksekokulumuz oldu.

Okulumuz Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Karadayı ve Öğr. Gör. Dr. Tülin Şaka önderliğinde kimya bölümü öğrencileri; sektöre dair en son yenilik ve teknolojilerin ele alındığı ticari ve teknik sunumlara katılarak kimya endüstrisinin geleceğine yönelik daha fazla bilgi edinmiş oldu.