İş Arama Becerileri Semineri

4326136F-29D9-42BB-8C49-7A8C6516CB9E

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından Bakanlığımızın 2022-2023 teması olarak belirlediği "Genç İstihdamı" teması kapsamında, bölgemizde genç ve nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine katkı vermek amacıyla bölgemizdeki üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin kendi bilgi ve becerilerini tanımaları, yeteneklerine uygun alanlarda istihdam edilmelerini sağlamak için çalışmalar yürütülmektedir.

Bu doğrultuda; Samsun'da faaliyet gösteren Toyota Plaza Derindere Koçak Otomotiv A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Banu Eser ERUÇAR tarafından ilk etapta Samsun'daki üniversitelerin son sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik "İş Arama Becerileri" konulu bir seminer verilmesi planlanmıştır. Yaklaşık 2 saat süreceği öngörülen söz konusu seminer 17 Ekim Pazartesi günü saat 10.00'da Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulunda, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 13.30’da Üniversitemiz Kurupelit Kampüsü, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.