TEK DERS SINAVI

Öğrencilerimizin dikkatine,

Tek ders sınavları 9 Mart 2023 saat 13:00'da gerçekleştirilecek olup sınav takvimi daha sonra ilan edilecektir. Sınava girmek için öğrencilerin form doldurarak okulumuz öğrenci işleri bürosuna müracaat etmesi gerekmektedir. Müracaatlar başlamış olup son başvuru tarihi 8 Mart 2023 Çarşamba’dır.

Not: Samsun’da ikamet eden öğrencilerimiz başvuru evraklarını elden, Samsun dışında olan öğrencilerimiz ise yüksekokulumuz öğrenci işleri bürosu personeli Mehmet Salih Yücel’e kargo ile göndererek başvuru işlemlerini tamamlayabilirler. Kargo nakil süresi uzun sürebileceğinden evrakı kargo etmeden önce net bir şekilde fotoğrafını çekerek yesilyurtmyo@omu.edu.tr adresine mail yoluyla göndermeniz gerekmektedir. Formun giriş kısmında yer alan boş bırakılmış kısımlar, tarih ve imza ile öğrenci bilgileri ve ders bilgileri kısımları öğrenci tarafından doldurulacaktır.

Başvuru evrakı için tıklayınız