2021-2022 Bahar Yarıyılı Sonu Staj Takvimi

Yazar: yesilyurtmyo | Tarih: 1 Temmuz 2022

Staj Takvimi üç dönem olarak planlanmıştır. Her dönemin staj süresi 30 iş günüdür.

1. Donem: 18 Temmuz - 26 Ağustos
  2. Donem: 25 Temmuz - 05 Eylül
  3. Donem: 01 Ağustos - 12 Eylül

Not: Her başvuru dönemi içi gereken belgeler; en geç 30 gün öncesinden staj danışmanlarına teslim edilmiş olmalıdır.

Başvuru için Gereken Belgeler

1. SPAS Belgesi Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi (Öğrenci e-devletten alacak.)

2. Staj Başvuru Formu (3 nüsha) (Öğrenci Formu doldurup Yüksekokulu Sekreteri, işyeri Yetkilisi ve Danışmana imzalatacak.)

3. Kimlik Fotokopisi

Staj Bitiminde İstenecek Belgeler

1. Öğrenci Staj Değerlendirme Anketi (Staj bitiminde öğrenci tarafından doldurulacak)

2. İşveren Staj Değerlendirme Anketi (Staj bitiminde işveren tarafından doldurulacak)

3. İşveren Staj Değerlendirme Formu (Staj bitiminde işveren tarafından doldurulacak)

4. İşveren Staj Uygulama Çalışmaları (Staj bitiminde işveren tarafından onaylanacak)

• Staj bitiminden itibaren yedi(7) gün içerisinde; staj sonrası belgeleri; okula teslim edilmiş olmalıdır.